Tantramassage i Göteborg mjukar upp både kroppen och dina rädslor

18 mars 2021 Mikael Barani

Kanske är det så att allt det där som vi önskar oss faktiskt väntar på oss – på andra sidan av våra rädslor. I varje fall verkar det som att det är precis så när man tittar tillbaka på sitt liv. För var det inte när du vågade följa dina passioner som du också, förr eller senare, nådde fram till dina mål.

Mod och tålamod

Problemet vi alla gör är kanske att förvänta oss att det ska bli precis som vi vill – precis när vi vill. Istället handlar det både om att vara modig men också att vara tålmodig. För livet har en tendens att följa en egen rytm. Kan vi själva acceptera att denna rytm finns, och börja dansa till den, så kommer vi även att hitta den stora skatten vid regnbågens slut just när det är meningen att vi ska finna den.

Livet handlar således kanske mer om att kultivera mod och tålamod än att jaga snabba kickar. 
Det finns en mängd sätt att göra detta på, men gemensamt brukar vara att metoden till framgång innehåller både en jobbig och en belönande känsla. När det kanske känns lite jobbigt och besvärligt, men att man samtidigt känner att det är värt det, så brukar saker och ting börja hända här i livet.

Ibland kan det betyda att låsa upp inre spänningar med tantramassage Göteborg för att sedan upptäcka hur mycket våra hämningar hindrar oss själva. För den största fienden är nästan alltid den som vi har inombords.
Den där rösten som säger att vi inte kan, ska eller törs – det är den som vi ofta har den största striden med. 
Lyckas vi däremot besegra de begränsningar som vi bär på själva så hamnar vi ofta i situationer som är otroligt belönande – om än fortfarande inte på något sätt lätta eller enkla.

Fler nyheter