Skylta med det du har

06 maj 2019 Mikael Barani
Skylta med det du har

Bildspråket sträcker sig omkring 40 000 år tillbaka i vår, människans, historia. Då uttryckte våra förfäder sin vardag genom att måla bland annat handavtryck, bisonoxar och hästar på grottväggar. Förstå den helt otroliga upptäckt detta måste ha varit. Nu kunde vi berätta om vår vardag, vår historia och våra förhoppningar.

Bilder har fortsatt att ha en central roll i människans vardag och som kommunikationsmedel. Välj vilken sociala medier-tjänst som helst: Instagram, Snapchat eller Facebook, och det handlar främst om bilder. De drar oss in, kittlar vår fantasi och inspirerar oss till att våga följa våra drömmar.

Barn är också fantastiska exempel på vilken betydelse bilder har. Om du någonsin har sett ditt barn hålla upp en nyritad teckning och utbrista ”Titta vad jag har gjort!” – med ögonen glittrande av lycka – vet du hur magisk en bild kan vara.

Något som våra förfäder inte hade, men som vi har, är ett sätt att framhäva våra skapelser: Ramar. 

Att rama in något är ett statement: ”Här ser du något extraordinärt!”
Tänkt till exempel att överraska ditt barn med en tavla där den lilla knoddens teckning i vattenfärg är omgiven av en ram.
Vilken känsla!

Skiltex har ett stort utbud av alla möjliga sorters ramar, för olika sorters behov. Efter att ha startat som en webbshop år 2008 har man sedan 2014 också en utställningslokal i Köpenhamn. Så vill du se din blivande ram live så är det fullt möjligt.

På Skiltex hittar du utöver ramar också mycket mer. Bland annat finns en välfylld kontorsavdelning med allt från nyckelskåp till cykelställ. 
Dessutom så kan man erbjuda askkoppar för utomhusbruk. Detta är något som just nu är intresserat för alla kaféer, restauranger, barer och liknande i Sverige. I sommar då det kommer att vara förbjudet att röka även på utomhusserveringar.

Hela Skiltex utbudet av askkoppar för utomhusbruk hittar du på https://www.skiltex.se/shop/askkoppar-utomhusbruk-635s1.html

Fler nyheter