Se mer här för rätt behandling av din hudtyp

04 mars 2021 william eriksson

Alla har olika hud, vad den ena behöver är kanske inte rätt för den andra. Vägen till en bra hud är att ta hand om den på just det sätt den behöver. Har du hudbesvär behöver du kolla upp just vad det är för besvär och hur dessa ska behandlas. Har du problem med acne behöver du en bra kräm just för det. 

Vår hud är väldigt individuell, det kan man se på marknaden med alla de olika hudkrämerna som finns. Vet man inte sedan innan vilken hudtyp man har kan man både göra test på internet men även få hjälp av en hudterapeut. 

 

De olika stegen

För att behandla din hud rätt bör du följa några olika men enkla steg. Börja med en ansiktsrengöring som passar din egen hudtyp. Är du osäker bör du ta hjälp av en hudterapeut som kan hjälpa dig så det blir rätt. Ansiktsrengöring gör rent på djupet och drar ut porer och annat. 

Efter det använder man ansiktsvatten som funkar på ett helt annat vis. Istället för att dra ut smuts från porer så stänger de igen det så man skyddar huden från smuts som lätt tränger sig in. Det sista och viktiga steget är en bra ansiktskräm. En bra ansiktskräm just för din hudtyp är guld värd att ha. Den hjälper dig hålla huden mjuk och fin. 

 

Köp din hudvård 

Idag är det väldigt praktiskt, man behöver inte gå in i en fysisk affär för att hitta det man vill ha. Istället kan man enkelt och smidigt beställa hem det från internet. Man kan även få hjälp från företaget med de olika krämerna och vilken de tror passar dig. 

Det finns flera olika märken och olika typer av krämer. Hitta en hudvårdsprodukt som passar dig. Du kan se mer här om olika förslag på produkterna.

Fler nyheter