Pumpar i Kristianstad ska må så bra de kan

22 mars 2022 Lily Hansen

editorial

Hur mår dina pumpar i Kristianstad? Du bedriver en verksamhet med produktion där du använder pumpar. Du gör det i Kristianstad. Tänk då på dina pumpar som dina barn. Vem har du då som doktor till dina pump-barn? När de är snoriga och kranen bara rinner – vem ger dem penicillin? 

Frågan rakt ut är; vem sköter din pumpservice? Kanske har du någon som kommit och vridit på rattar och tryckt på knappar de senaste åren, och det har fungerat ok. Ungefär som en veterinär som delar hästmedicinen i mycket små delar så att ditt barn kan ta den utan att storkna. Men inte är det optimalt inte. 

 

Dina pumpar i Kristianstad förtjänar att må bra

Du behöver inte nöja dig med stadens veterinär när dina pumpar ska servas. Du vill ha en specialiserad pump-doktor som kan roa dina små pumpar med kasperdockor med ena handen medan de ger stelkrampssprutan i insuget med andra handen.

Medicinen ska vara särskilt utvald av det märke som är helt rätt. Utan att dra denna liknelse mycket längre; du vill helt enkelt ha en specialist som vet vad denne håller på med, för konsekvenserna kan bli för stora annars.

 

pumpservice - pumpar Kristianstad

 

Satsa på rätt pumpservice

Du bör satsa på dem som har kompetens. Vid första anblicken kan det verka dyrare. Men om du räknar in kostnaden för konsekvenserna om det inte går som det ska, så lönar det sig i längden. Har du en produktlinje med minimala produktionsstopp så har du förmodligen tjänat igen något högre servicekostnader ganska snabbt.

Det är först när man varit med om ett par olyckor, med alla dess konsekvenser, som man inser hur dyrt det kan bli. Också hur det kan skada relationen med kunder som får sina leveranser försenade. Så ta hand om dina pumpar, som vore de den sista droppen vatten, och låt dem inte fäktas med världen. 

Fler nyheter