Kvalitativa byggmoduler för smarta modulhus

10 maj 2022 Jenny Olsson

editorial

Att hyra ett modulhus är både smart och kostnadseffektivt. PCS Modulsystem har flyttbara moduler som de hyr ut. Deras kunder består av alltifrån sjukhus och skolor till mindre och större företag. De bygger ihop sina modulsystem med byggmoduler av hög kvalitet. Byggmodulerna har satt ribban för vad hög standard inom modulhus innebär. Här får man som kund ett flexibelt hus som uppfyller de krav och behov som man önskar. De bygger nämligen ihop modulhusen för att de ska passa kundens behov. De ser också till att huset kommer på plats hos kunden.

Husen kan man hyra så länge man har behov av det, vilket är toppen då man ibland kanske inte vet till en början hur länge man behöver den. När man inte längre behöver huset åker företaget till platsen och monterar ner det och återställer också marken där det har stått vilket gör att det inte gör någon åverkan på miljön.

 

byggmoduler

 

Flexibelt modulhus – smart och effektivt

Det kan finnas många anledningar till att behovet av att hyra ett modulhus uppstår. Till exempel kanske man på en skola måste renovera ett klassrum och därför behöver en tillfällig lösning till sina elever. Är man ett företag så kanske man tillfälligt behöver fler kontorsplatser om man ska hyra in konsulter under en viss tid för att öka omsättningen i företaget. Även sjukhus kan ha stor nytta av hus som dessa då de både kan skapa fler värdplatser och fungera som undersökningsrum.

Det fina med att hyra ett modulhus är dels att man inte behöver köpa något när man ändå ska använda det under en tidsbegränsad period. Det andra är att huset eller husen blir placerade precis där man önskar. Ska man hyra en lokal så är det ofta svårt att hitta en lokal som ligger nära en skola eller ett företag till exempel. 

Fler nyheter