Kräsna Katters Kurort

12 augusti 2020 patrick pettersson

Att ha katt är för många av oss den ultimata glädjen- Dessa små djur vinner våra hjärtan bara genom att existera. Som kattägare är det tyvärr ändå ett ständigt bekymmer. Det är ovanligt att man kan ta med sig katter överallt och risken är att man får en rymmarkatt på köpet. En stor tragedi många gånger.

När du måste resa bort utan katt är det enda rätta förstås att se till att hysa in dem på annat håll. Många kan ha kattvakt i hemmet eller hos släkt och vänner. Alla har dock inte den möjligheten och då är det tur att det finns alternativ.

Vilken sorts katt har du?

Att katter är personligheter är en sliten klyscha, men faktum är att det iallafall är nära sanningen. Vissa katter lever för mat och kan försöka smöra för dig oavbrutet för att få godsaker.

Andra ger dig bara en nedlåtande blick när du försöker muta med godis. Vissa vill leva livet jagandes medan andra är typen “äsch jag vill sova. Var är bästa platsen?” Vilken typ av katt du än har kommer den garanterat att trivas med uppassningen på ett kattpensionat i Stockholm. Ingen katt är mindre än vansinnigt nyfiken och på pensionatet finns saker att upptäcka.

Kattpalatset med egen stil

Du vill ha en trygg och trevlig plats för din katt under din frånvaro. Din katt vill ha en lagom blandning av underhållning och ostörd vila. Ni får som ni vill bägge två! I lugn miljö med strategisk placering finns ett kattpensionat där frid råder. Din katt har naturligtvis tillgång till mat och vatten och även lek i egen bur.

Har din katt en familjekompis som också är katt får de dela rum. Har din katt en hund som bästis får de tyvärr bo på olika håll. Ring och boka plats för din kompis som också är värd semester.

Fler nyheter