Husbilar ersätter hotellnätter

08 september 2020 jonas olsson
Husbilar ersätter hotellnätter

Det är något visst med den frihet man får i en husbil. Man kan resa runt både i Sverige och utomlands och slipper ta in på hotell. Man har allt med sig och kan fixa sin egen mat, barnen har sina egna leksaker och det blir ens andra hem. Boka ställplats, så kan du vistas på semestermålet hur länge du vill. Det är flexibelt och man kan bestämma resrutt under tiden man reser.

Husbilar finns till försäljning för den som är nyfiken på denna boendetyp och ekonomin är knappast något hinder, för man kan köpa dem med månadsvis avbetalning om man vill. Det finns både nya och begagnade husbilar, och de har lite olika planlösning. De är genomgångna och i bästa skick när de levereras.

 

De mest populära märkena

Kabe är ett svenskt märke och Adria tillverkas i Slovenien. Dessa två är de allra mest köpta märkena och de har funnits länge, i sextio respektive femtio år. Husbilar har utvecklats under årens lopp och är nu mycket komfortabla.

Husbilar har blivit mycket efterfrågade i tider av pandemi och social distansering, för man sköter sig själv och behöver inte trängas i hotellmatsalar eller foajéer. Det finns det man behöver i en husbil, gasolspis och mycket annat. Man kan utnyttja dusch och diskmöjligheter på en campingplats, men det finns toa och dusch i en husbil också.

 

 

Man får se mycket

Många som väljer att köra med en husbil på sin semester tycker att omväxlingen är så bra. Man kan stanna några nätter på varje ställe och får se så mycket mer än på en resa där man bor på samma hotell i en vecka i en stad. Man skaffar en husbil i stället för ett fritidshus, och får då en variation i sitt semesterboende och kan åka vart man vill. Kolla in alla fina husbilar på internet.

Fler nyheter