För privatpersoner eller företag

07 december 2019 jonas olsson
För privatpersoner eller företag

Detta amerikanska företag är aktiv i 200 länder runt om i världen. Därför är det ett bra alternativ för dig som vill skicka internationella paket, men även för dig som vill hålla dig inom Sveriges gränser. De har år av erfarenhet och  erbjuder många olika tjänster och alternativ för både privatpersoner och företag, till exempel kan du få hjälp med kundlösningar och kontraktsändningar. Genom hemsidan kan man alltid spåra sitt paket, för att se om det är på väg och hur långt det har kommit. 

 

 

Störst i världen

 

De är det största paket- och fraktföretaget i världen och har utvecklat en mångårig expertis inom området, vilket gör dem mycket effektiva. Ett stort miljötänk, hållbarhet och utvecklad ups-teknik gör det mer effektiva än andra logistikföretag på marknaden. Deras stora kundintresse och problemlösning leder också till många nöjda kunder, på grund av att de anpassar sig efter kundens behov. Så vill du skicka dina ömtåliga paket med ett företag som ser till att de kommer fram oskadda och fina till leveransplatsen, då ska du vända dig till ups

 

Ett enkelt val 

 

Är du fortfarande inte säker? Ett enkelt val kan man säga, men vi är ju byggda till att vara skeptiska. I stort sett alla kunder som litat på företaget använder dem fortfarande för leveranser. Om du som beställer arbetar inom sjukvården och är rädd och orolig över att prover och medicin ska förstöras under frakten så behöver du inte oroa dig. De har temperaturkänsliga transporter och kör med ett stort säkerhetstänk. 

Vill du skicka paket med UPS så finns även valet att de hämtar det hemma hos dig, annars kan du lämna det hos närmaste UPS-inlämningsplats. Ett smidigare sätt för dig som behöver en hjälpande hand med logistiken i din företagsverksamhet eller om du bara vill vara bekväm och slippa lämna ditt hem. 

Fler nyheter