En E-handelbyrå kan hjälpa dig som företagare i Stockholm

10 september 2020 Lily Hansen

E-handel har blivit väldigt populärt hos både privatpersoner och företag. Det är smidigt, sparar tid och ofta sparar det även pengar. Därför vill också allt fler företag satsa på e-handel och erbjuda dessa tjänster till sina kunder.

Det är inte så svårt att komma igång med e-handel när du har ett företag. Däremot kan det rent tekniskt vara svårt att integrera med exempelvis företagets hemsida. Kunder kräver trots allt att det ska vara enkelt och smidigt.

När det kommer till e-handel finns det också andra saker att tänka på. Det är marknadsföring och få kunderna att hitta just din sida. Då kan det vara bra att ta hjälp av en e-handel byrå i stockholm som sköter hela processen.

Hur hittar man rätt byrå?

Det finns allt från stora byråer till mindre enskilda företag som kan hjälpa dig. Mycket beror på vad du behöver hjälp med. Det handlar också om dina förkunskaper och vad du vill ha ut av e-handeln. Har du en mindre blogg där du vill sälja alster har du vanligtvis inte samma behov som ett större företag.

Det bästa är att kika runt lite. De allra flesta företag annonserar tydligt vilka tjänster de erbjuder. Du kan också kontrollera tidigare omdömen. Det är också bra att ta in olika offerter då priserna kan skilja sig mycket åt.

Skräddarsydda eller standardlösningar?

Det finns många olika lösningar. Det kan vara att hyra en lite enklare shop genom exempelvis en hemsida som Shopify. Sedan finns det också varianter av open-source där du äger hela systemet själv. 

Har du specifika behov så är det inte fel att höra om byrån kan hjälpa dig att skräddarsy sidan efter dina egna behov. Det som står klart är att e-handeln inte kommer minska i popularitet. Du kommer därför helt säkert inte ångra att du åtminstone testat.

Fler nyheter