Blommor gör vardagen lite trevligare

07 oktober 2019 jonas olsson
Blommor gör vardagen lite trevligare

Det är alltid trevlig att ha växter och blommor hemma. Blommor ger hemmet en trevlig känsla och gör det mysigt.  Att ge bort blommor eller skicka blommor för att visa uppskattning är alltid uppskattat. För dig som söker blommor i Kallhäll är det lätt att gå in på http://kallhallsblommor.interflorabutiker.se/ för att beställa. Idag är det lätt att beställa blommor online och dessutom betala. När du beställer online kan du själv skriva in en hälsning som passar. Blommorna levereras när du vill och kanske vill du överraska din älskling en vanlig vardag?

 

Lite om blomsterspråk och kärlek

Olika blommor och antal har olika betydelse så det kan vara bra att ha lite koll. För det kan bli fel om du vill skicka krya på dig till chefen och istället råkar lova evig kärlek. När det kommer till färg så är det bra att ha koll på att mörkrött är att visa kärlek och signalerar att jag saknar dig. Givetvis ska du nu inte undvika mörkröda blommor till chefen. Kanske hen har ett hem där mörkrött passar alldeles perfekt. Men undvik 12 röda rosor om du inte är tillsammans med personen. Det är en kärleksförklaring.

Lite om blomsterspråk och sorg

Vissa blommor förknippas med sorg och det är bra att veta. Vill du skicka en kondoleans så är det fint med vita blommor. Vita liljor är en klassiker och kan med fördel blandas upp med ljusrosa. En blomma till någon som sörjer är ofta uppskattat då det visar att du tänker på dem. När det kommer till jordfästning så brukar florister gå igenom med dig vad som passar. Det kan vara att välja mellan krans och bukett? Är du den som ska planera en begravning är det skönt att ha någon som hjälper dig med dekorationen och eventuell kistdekoration så du kan ägna dig åt annat.

Fler nyheter