Bli den populäraste grannen på gatan

22 juni 2019 jonas olsson
image

Semestern närmar sig med stormsteg och människor börjar frenetiskt att klicka sig runt på olika hemsidor för att maxa sin sommarsemester. Kalendern blir så full av nedklottrade datum, sammankomster och resmål. Till slut känns semestern lika krävande och uppstyrd som den vanliga vardagen med arbete och skola. Många inser att vad de egentligen vill göra är att njuta med sin familj och sina vänner i sitt hem och ingen annanstans. De vill minska sin stressnivå, inte öka den! De älskar hemmets trygga vrå och förstår inte varför de gjort allt för att boka så mycket tid som möjligt utanför sitt hem istället för i det. Varför inte bara ligga vid en pool där hemma?

 

Förvandla ditt hem till ett harmoniskt spa

Varför boka en dyr semester för hela familjen på ett spahotell, när du kan förvandla ditt eget hem till den harmoniska och familjevänliga zon du letar efter? Slipp överfyllda resväskor, trånga hotellrum och flera mil i bil med rastlösa barn. Gör din trädgård eller din altan till den oas du längtar efter så starkt. Installera ett spabad hemma som ni kan njuta av varje dag året runt istället för endast en weekend! Det finns pooler i alla prisklasser och storlekar för att passa alla familjer, villor, hus och radhus. Det finns en uppsjö olika modeller som erbjuder olika sorters ljus och massagefunktioner. För den allra minsta familjemedlemmen finns modeller med avsvalknings-/barnsäte.

Festens höjdpunkt

Ditt spabad blir den perfekta avslutningen på en grillkväll med grannarna en underbar sommarkväll eller piffar upp en annars grå vardagskväll när hösten har kommit krypande. Låt din pool bli vattenhålet där ni ägnar er åt återhämtning, familjetid eller efterfest.

Varför försöka bräcka grannen med den mest innehållsrika utlandssemestern när du kan slå dem med hästlängder med en egen pool? Bjud in släkt och vänner på härliga timmar i ditt egna spa. Du kan läsa mer om olika modeller här: https://www.soderrogard.se/

Fler nyheter