Att vara ren är att njuta

22 juni 2019 jonas olsson
image

Visst är det underbart att ta en dusch eller ett bad. Det är inte enbart för hygienens skull, utan renar också sinnet lika mycket. Det är den tiden vi sätter åt sidan för oss själva för att koppla av och reflektera. Att släppa allvaret för en stund och bara njuta.

Att njuta är dock ibland en konst. Därför finns det tillfällen då man kan behöva det där lilla extra. Ett slags guldkant på tillvaron. Vissa kallar det lyx, andra föredrar att se det som nödvändigheter. Oberoende på vilken grupp man tillhör så ska man inte alltid tro att det man drömmer om inte kan gå i uppfyllelse.

 

Spabad – en investering i dig själv

Att installera en pool eller ett spabad – även tidigare känt som jacuzzi – är idag en verklighet för många bostadsägare. En stor efterfrågan och växande marknad innebär prisvärda alternativ och stort utbud. Att hitta rätt leverantör behöver inte bara betyda att du spar in på kostnader, men också att du hittar den rätta produkten för dig.  

Ett personligt engagemang ska bemötas av en engagerad säljare. Att hitta ett bad som passar både budget och önskan är tämligen svårt att göra själv; det är ändå dina behov som ska prioriteras, inte bara produkter som ett företag vill sälja enbart för vinst.

Varför är dessa slags bad så tilltalande?

Förmodligen är det den avslappnande effekten och terapeutiska inverkan de har. Utöver en behaglig temperatur så har ett spabad ofta inbyggda jetstrålar som fungerar som massageredskap. Det kan framstå för vissa som en dyr investering, men jämför man vad man betalar i timmen för till exempel en helkroppsmassage så kan det istället framstå som prisvärt. Tänk dig själv vad det skulle kosta att ha en personlig massös på jourtjänst, sju dagar i veckan! Med ett spabad så behöver du endast oroa dig för driftkostnader efter att den har blivit installerad.

Fler nyheter